Home / Kapcsolat

Kapcsolat

A helyről…

Egy pici sütigyár a IX. kerületben, a Boráros tér közelében (Malomudvar), ahol kézműves torták, paleo sütemények, cheesecake-ek, piték és még sok más finomság vár rád, és ahol fontosnak tartjuk, hogy elégedett legyél mindennel. Bár mi is kreatívnak tartjuk magunkat, de néha a ti ötleteitek túltesznek a miénken. Így örülünk bármilyen visszajelzésnek illetve javaslatnak, amit lehet, hogy következő süteményünkbe bele is sütünk.
Egyelőre helyben fogyasztásra nincs lehetőség, mindent rendelésre készítünk. Választhatsz kész tortáink, süteményeink közül, de ha szeretnéd, teljesen a te ízlésed szerint is elkészítjük a megálmodott tortádat.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig 8-16 óráig vagyunk nyitva, de igény estén a tortát későbbi időpontban is át lehet venni, de ehhez mindenképpen szükséges telefonos vagy e-mail-es egyeztetés.

Rendelés átvétele:

A tortákat személyesen a IX. kerület Soroksári út 48. szám alatt a Hungária Malomudvarban – a Nemzeti Színházzal és a K&H Bankkal szemben – tudod átvenni. Parkolni ingyenesen tudsz bent nálunk a Malomudvarban.

Egy kis segítség, hogy könnyen megtalálj minket és a parkolót.:)

Ahogy bejössz a sorompón rögtön fordulj balra és menj teljesen ütközésig (ne fordulj be jobbra az első utcába!), majd fordulj jobbra. Balra fogsz látni egy nagy parkolót rengeteg autóval. Az első lehetőségnél gyere be a parkolóba balra és onnan már látni fogod a 38.-as épületet. Halványsárga ajtó mögött találod meg kis kézműves üzemünket.:)

Fizetni KÉSZPÉNZBEN tudsz nálunk, bankkártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Elérhetőségeink:

Telefon: 06/30 288-4791
E-mail: hajnalka@deliciosa.hu
Web: www.deliciosa.hu
Facebook: www.facebook.com/deliciosa.hu
Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 48-54.

Kedves Vásárlóink! A házhozszállítás jelenleg szünetel, a tortákat csak személyesen tudják átvenni üzemünkben. Bezárás