Látványcukrászat

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

  • Unod már az egyhangú party-kat, összejöveteleket?
  • Valami egészen egyedülállót szeretnél az esküvődre?
  • Szeretnéd a gyerekzsúrt vidámabbá és színessé varázsolni?

Tedd különlegessé látványcukrászatunkkal, ami helyszíni süteménydekorálást jelent. Látványos, exkluzív, a vendégek megnézhetik a dekorálás fortélyait. A gyerekek pedig részt vehetnek magában a dekorálásban is. Így tutira nem fognak unatkozni!

A süteményekre exkluzív díszítés is kérhető arany, ezüst spray, ehető arany, ezüst, lifiolizált virágok és gyümölcsök, friss, ehető bio virágok. A gyerekzsúrokat pedig fel tudjuk dobni különböző színes kiegészítőkkel, mint pl. papírszívószál, színes fapálcikák, színes muffin kapszlik, kártyák… Igazából ennek csak a képzelet szab határt.

Miket díszítünk a helyszínen?

  • Cupcake
  • Cake pop
  • Csokitallér
  • Mini desszert kis üvegben fa villával (csak gyerekzsúron)

Tűnj ki a tömegből! Kérj árajánlatot most!

FONTOS! Ezt a szolgáltatásunkat 2-4 héttel az időpont előtt szükséges lefoglalni a szervezés időigénye és szabad kapacitásunk miatt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3551″ style=”vc_box_shadow_border_circle” border_color=”grey” img_link_target=”_blank” img_size=”300×300″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3725″ style=”vc_box_shadow_border_circle” border_color=”grey” img_link_target=”_blank” img_size=”300×300″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3565″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border_circle” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”300×300″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3724″ style=”vc_box_shadow_border_circle” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”300×300″][/vc_column][/vc_row]