Csokifüggő csokitorta Ferrero Rocher-val

8800 Ft / 10 szelet

A csokifüggő csokitorta Ferrero Roche-val az a csokoládétorta, amit minden csokifüggőnek kötelező kipróbálnia!;) Nagyon csokis tömör piskótalapok között mennyei csokis krém, amiből úgy gondoltuk, bűn lenne kihagyni egy nagy kedvencünket a Ferrero rocher-t.:) Ezt még tetéztük egy jó adag csoki ganache-al – ez az, amit látsz lefolyni a csokitortán – és olyan csokidekorációval, aminek mindenki a csodájára fog járni!:)

A fotón látható torta – a magasságának és az egyedi dekorációnak köszönhetően – nagyon mutatós. Tökéletes választás születésnapra, partyra!;) A dekor minimálisan ugyan, de kreativitásunknak köszönhetően változhat!;)

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZMENTES verzióban is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 100.- Ft./szelet, laktózmentesen: 100.- Ft./szelet. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni!
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént, laktózmenteseink pedig tejfehérjét! Ha cukormentes vagy mindenmentes tortát keresel, nézz körül Paleo és fitt tortáink között!

Fontos! Az alapár a zsúrtortára (10 szeletes) vonatkozik, és tartalmazza a díszítést. A zsúrtorta nem magasított torta. A magasított torták (14,20 és 25 szeletesek) 3 réteg piskótából és 2 réteg krémből állnak, míg a zsúrtorta 2 réteg piskótából és 1 réteg krémből. A tortánál étcsokoládét használunk.

Kérj a tortához “Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Mini farönk: 800.- Ft.
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

 

 

 

 

Törlés
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, , , , , ,