Design betontorta többféle ízben_Deliciosa

16800 Ft / 14 szelet

Ezért az egyedi betonhatású tortáért tutira mindenki odalesz a születésnapi partin!;) A képen látható torta belül egy csokifüggő tortát rejt. De igazából a weboldalon található bármelyik ízkombinácóra eshet a választásod, amit a rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban kell feltüntetni. Ha nem választasz ki semmit, akkor étcsokis piskótával, belga csokis mascarponéval és ferreroval fogjuk elkészíteni a tortádat, amiben biztos nem fogsz csalódni!;)

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZ-, és csökkentett CUKORTARTALOMMAL is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 30.- Ft./szelet, laktózmentesen: 40.- Ft./szelet, cukormentesen: 80.- Ft./szelet. Példa egy 10 szeletes tortára: gluténmentesen 300.- Ft., laktózmentesen 400.- Ft., míg cukormentesen 800.- Ft.-al kerül többe a kiválasztott torta. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni!
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént!

Kérj a tortához “Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Mini farönk: 800.- Ft.
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

Törlés
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

További információk

Szeletek száma

, , , ,

Tortadoboz

Kérek, Nem kérek