Gyümölcsös csokitorta csokikrémmel

8900 Ft22250 Ft / 10 szelet

Ez a tortánk egy nagyon gyümölcsös, nagyon csokis torta! Hiszen ki ne szeretné a csokoládé és gyümölcs párosítását? Ha te is rajongsz ezért a kombinációért, akkor ezt a tortát ki ne hagyd! Alapból ezt a tortát étcsokis piskótával készítjük, de természetesen fehércsokis piskótával is mennyei!:) Amennyiben ez utóbbit szeretnéd, kérlek jelezd a megjegyzés rovatba a rendelés leadásánál!

A fotón látható torta – a magasságának és az egyedi dekorációnak köszönhetően – nagyon mutatós. Tökéletes választás születésnapra, partyra!;)

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZMENTES verzióban is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 100.- Ft./szelet, laktózmentesen: 100.- Ft./szelet. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni!
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént, laktózmenteseink pedig tejfehérjét! Ha cukormentes vagy mindenmentes tortát keresel, nézz körül Paleo és fitt tortáink között!

Fontos! Az alapár a zsúrtortára (10 szeletes) vonatkozik, és tartalmazza a díszítést. A zsúrtorta nem magasított torta. A magasított torták (14,20 és 25 szeletesek) 3 réteg piskótából és 2 réteg krémből állnak, míg a zsúrtorta, a 12 és 16 szeletes torták 2 réteg piskótából és 1 réteg krémből. A tortánál étcsokoládét használunk.

Kérj a tortához „Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

 

 

 

 

Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, , , , , ,