Mandulás-datolyás epertorta – Paleo

7200 Ft14400 Ft / 8 szelet

Ez a három összetevő együtt… valami mennyei. Mindemellett gondoltad volna, hogy még nyers is? Ez a teljesen sütés nélkül készülő – már látványában is gyönyörű – torta leheletvékony mandulás-datolyás alapból, isteni finom, habkönnyű eper mousse krémből és gyönyörű színű eperzseléből áll. Ha paelozol, vagy ha picit is odafigyelsz arra, hogy mit eszel, ezt feltétlenül kóstold meg.

Tortáink nyírfacukorral és kókusztejszínnel készülnek, ezért tejfehérje mentesek is!

A dekoráció a kreativitásunknak köszönhetően változhat!

Válassz kiegészítőt a tortádhoz!

  • Virág vagy virág+macaron dekor: A tortához passzoló színű virágokkal gazdagon díszítjük a tortát és színes macaronokkal egészítjük ki, hogy igazán ünnepi legyen! A macaron cukrot és tejet tartalmaz!

 

  • Te is mindig megkívánsz az édesre egy kis sósat? Kérj a tortádhoz frissen sült 0,5 kg sajtos pogácsát vagy 0,5 kg vegyes sós aprósütit (sajtos masni, pizzás csiga, káposztás párna, sajtkrémes párna) NEM mentes termék!

 

  • Szálgyertya, tűzijáték: Ezekkel a legegyszerűbb feldobni az ünneplést!

 

  • Számgyertya: a megrendelés elküldése előtt a “Megjegyzés” rovatban tudod megadni, hogy milyen számot küldjünk a tortához!
  • Kérj a tortádhoz “Boldog Születésnapot!” táblát! A megjegyzésben tüntesd fel az ünnepelt nemét és korát, hogy a leginkább hozzá passzoló stílust tudjuk küldeni. Ha személyesen jössz a tortáért magad választhatsz a rengeteg minta közül!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, ,