Nagyi pityókás fügés diótortája

8800 Ft / 10 szelet

Ez a torta nem csak szülinapokra, de hétvégi baráti vacsorákra is tökéletes! Nagyon diós – nagymama házi sütijére emlékeztető – piskótából áll, amibe mennyei karamellkrém került, és amiből úgy döntöttünk, hogy vétek lenne kihagyni a whiskyben érlelt fügedarabokat. A tortát fehércsoki ganache-al burkoljuk és csokoládé ganache-al öntjük még le. A tortán található csokidekor változhat! Az alapár a 10 szeletes zsúrtortára vonatkozik!

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZ-, CUKORMENTES verzióban is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 30.- Ft./szelet, laktózmentesen: 40.- Ft./szelet, cukormentesen: 80.- Ft./szelet. Példa egy 10 szeletes tortára: gluténmentesen 300.- Ft., laktózmentesen 400.- Ft., míg cukormentesen 800.- Ft.-al kerül többe a kiválasztott torta. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni! A nutellából természetesen a cukrot nem tudjuk kivonni!:)
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént!

Kérj a tortához “Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Mini farönk: 800.- Ft.
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

Törlés
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

További információk

Szeletek száma

, , , , , ,