Nagyi pityókás fügés diótortája

8800 Ft14080 Ft / 10 szelet

Ez a torta nem csak szülinapokra, de hétvégi baráti vacsorákra is tökéletes! Nagyon diós – nagymama házi sütijére emlékeztető – piskótából áll, amibe mennyei karamellkrém került, és amiből úgy döntöttünk, hogy vétek lenne kihagyni a whiskyben érlelt fügedarabokat. A tortát fehércsoki ganache-al burkoljuk és csokoládé ganache-al öntjük még le. A tortán található csokidekor változhat! Az alapár a 10 szeletes zsúrtortára vonatkozik!

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZMENTES verzióban is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 100.- Ft./szelet, laktózmentesen: 100.- Ft./szelet. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni!
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént, laktózmenteseink pedig tejfehérjét! Ha cukormentes vagy mindenmentes tortát keresel, nézz körül Paleo és fitt tortáink között!

Kérj a tortához „Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, , , , , ,