Narancsos nutellás áfonyás torta

8950 Ft23375 Ft / 10 szelet

A nutella iránti rajongás szerintünk alap.:) És hogy mitől lett ez a torta még különlegesebb?:) A mascarponéval lazított nutellához tettünk egy kevés narancshéjat, amitől a nutellakrémünk új értelmet nyert és ehhez még úgy gondoltuk, hogy tökéletesen fog passzolni az áfonya is. Jó döntés volt!;)

A tortát alapból fehércsokis piskótából készítjük, de kérheted étcsokis piskótával is! Az alapár a 10 szeletes zsúrtortára vonatkozik!

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZMENTES verzióban is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 100.- Ft./szelet, laktózmentesen: 100.- Ft./szelet. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni!
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént, laktózmenteseink pedig tejfehérjét! Ha cukormentes vagy mindenmentes tortát keresel, nézz körül Paleo és fitt tortáink között!

Kérj a tortához „Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, , , , , ,