Pisztáciás-málnás-lime-os fehércsoki torta

9200 Ft / 10 szelet

Pisztácia tortát már nagyon régóta terveztem készíteni.:) Azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a fehércsoki-málna-lime és pisztácia ilyen tökéletes kombináció lesz.:) És hogy pontosan hogy is néz ki ez a tortánk?;) Fehércsokis piskóta lapok között, mesés színű és ízű saját készítésű málnakrém, amit egy kevés mascarpone-val lazítottunk fel, egy fehércsokis ropogós pisztácia réteget, mindez frissítő lime-os fehércsoki ganache-al burkolva!
Ha valamit, akkor ezt a tortát nem szabad kihagyni!;)

Az alapár a zsúrtortára (10 szeletes) vonatkozik, és tartalmazza a díszítést. A zsúrtorta nem magasított torta. A magasított torták (14,20 és 25 szeletesek) 3 réteg piskótából és 2 réteg krémből állnak, míg a zsúrtorta 2 réteg piskótából és 1 réteg krémből.

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZMENTES verzióban is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 100.- Ft./szelet, laktózmentesen: 100.- Ft./szelet. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni!
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént, laktózmenteseink pedig tejfehérjét! Valamint ennek a tortának a pisztáciaropogósa tartalmaz glutént! Ha cukormentes vagy mindenmentes tortát keresel, nézz körül Paleo és fitt tortáink között!

Kérj a tortához “Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Mini farönk: 800.- Ft.
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

Törlés
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, , , , , ,