Raffaello torta tükörglazúrral

8500 Ft / 10 szelet

A párom, aki rajong a raffaelloért, már régóta könyörgött ezért a tortáért.:) Hát megszületett és persze most már a tortáért is rajong.:)
Isteni, kellemesen édes fehércsokis piskóta, Raffaello-s bourbon vanília krém, amit – a méltán népszerű – tükörglazúrral tettünk még vonzóbbá!;)

Ez a tortánk, hogy kívülről szép fehér színű legyen a bevonat, egy kellemes ízű vaníliás vajas krémmel van bevonva. Ha nem szereted a vajas bevonatot és nem zavar, ha nem hófehér a torta kívülről, akkor kérheted fehércsokoládé burkolással is a tortát. Ennek többletköltsége van, ami 50 Ft.-ot jelent szeletenként.

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZ-, CUKORMENTES verzióban is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 30.- Ft./szelet, laktózmentesen: 40.- Ft./szelet, cukormentesen: 80.- Ft./szelet. Példa egy 10 szeletes tortára: gluténmentesen 300.- Ft., laktózmentesen 400.- Ft., míg cukormentesen 800.- Ft.-al kerül többe a kiválasztott torta. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni! A tükörglazúr hagyományos cukorból készül!
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént!

Az alapár a 10 szeletes zsúrtortára vonatkozik és nem tartalmazza a virágdekort. Ha szeretnél rá kérni, azt jelezd kérlek az online rendelésnél! Ennek ára 1.500.- Ft.

Kérj a tortához “Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Mini farönk: 800.- Ft.
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

Törlés
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Szeletek száma

, ,