Sós karamellás belga csokitorta fehérborban párolt körtével

8500 Ft / 10 szelet

Ezért a csokidekorációért még Gombóc Artúr is odalenne!;)

A torta pedig: sós karamell, fűszeres fehérborban párolt körtedarabok, csokiganache és a már jól ismert nagyon csokis piskótánk, amit annyian szerettek!:)

Ez a torta – a magasságának és az egyedi dekorációnak köszönhetően – nagyon mutatós. Tökéletes választás születésnapra, partyra!

Az alapár a zsúrtortára (10 szeletes) vonatkozik, és tartalmazza a díszítést. A zsúrtorta nem magasított torta. A magasított torták (14,20 és 25 szeletesek) 3 réteg piskótából és 2 réteg krémből állnak, míg a zsúrtorta 2 réteg piskótából és 1 réteg krémből. A piskótánál étcsokoládét használunk. A csokidekor – minimálisan ugyan, de kreativitásunknak köszönhetően – változhat!;)

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZMENTES verzióban is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 100.- Ft./szelet, laktózmentesen: 100.- Ft./szelet. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni!
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént, laktózmenteseink pedig tejfehérjét! Ha cukormentes vagy mindenmentes tortát keresel, nézz körül Paleo és fitt tortáink között!

 

 

 

Kérj a tortához “Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Mini farönk: 800.- Ft.
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

Törlés
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!