Sós karamellás sajttorta

9200 Ft13700 Ft / 8 szelet

Te is rajongsz a sós karamell és sajttorta párosításért? ? Mi imádjuk! De még ezt is tudjuk fokozni! Ugyanis nem egy dermedt sós karamell réteget fogsz találni a tortán, hanem egy folyós, meleg, lágy, a szájban szétolvadó karamellt, ha ezt a tortát megrendeled. Ugyanis a karamellt egy kis üvegcsében adjuk oda neked, amit megmelegítve, rá tudod csurgatni a tortára, és már kezdődhet is az édes bűnözés!;)
Az alapár a 8 szeletes tortára vonatkozik.

Válassz kiegészítőt a tortádhoz!

  • Virág vagy virág+macaron dekor: A tortához passzoló színű virágokkal gazdagon díszítjük a tortát és színes macaronokkal egészítjük ki, hogy igazán ünnepi legyen!

 

  • Te is mindig megkívánsz az édesre egy kis sósat? Kérj a tortádhoz frissen sült 0,5 kg sajtos pogácsát vagy 0,5 kg vegyes sós aprósütit (sajtos masni, pizzás csiga, káposztás párna, sajtkrémes párna)

 

  • Szálgyertya, tűzijáték: Ezekkel a legegyszerűbb feldobni az ünneplést!

 

  • Számgyertya: a megrendelés elküldése előtt a „Megjegyzés” rovatban tudod megadni, hogy milyen számot küldjünk a tortához!
  • Kérj a tortádhoz “Boldog Születésnapot!” táblát! A megjegyzésben tüntesd fel az ünnepelt nemét és korát, hogy a leginkább hozzá passzoló stílust tudjuk küldeni. Ha személyesen jössz a tortáért magad választhatsz a rengeteg minta közül!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Cikkszám: 101-1 Kategóriák: ,

További információk

Szeletek száma

,

Érdekelhetnek még…

  • Gyümölcsös csokitorta vaníliakrémmel – 10/12/16/20 szeletes méretben

    17000 Ft35500 Ft / 10 szelet