Toffifee torta

8800 Ft / 10 szelet

Mivel rengetegen rajongtok a toffifee-ért, ezért úgy döntöttünk, hogy vétek lenne kihagyni a választékunkból!;) A torta nagyon csokis piskótából, étcsokis vagy karamellás mascarpone krémből áll, amibe nem kevés toffifee darabkákat tettünk. A tortát étcsoki ganache-al vontuk be és leöntöttük egy jó adag sós karamellával!;)
Mennyei párosítás!:)

A tortát alapból belga csokis piskótából és étcsokoládés mascarponéval készítjük. Van lehetőség a tortát fehércsokis piskótával is kérni. De kérheted akár étcsokis piskótával és karamellkrémmel is. Bármelyik verzió lehetséges, így ha nem belga csokis piskótával és csokikrémmel kéred a tortát, azt mindenképp tüntesd fel a megrendelésnél a megjegyzés rovatban!

Fontos!Az alapár a zsúrtortára (10 szeletes) vonatkozik, és tartalmazza a díszítést. A zsúrtorta nem magasított torta. A magasított torták (14,20 és 25 szeletesek) 3 réteg piskótából és 2 réteg krémből állnak, míg a zsúrtorta, a 12 és 16 szeletes tortáink 2 réteg piskótából és 1 réteg krémből. A tortánál étcsokoládét vagy kérés esetén fehércsokoládét használunk. A képen látható torta 25 szeletes!

Hagyományos tortáink többségét – tehát ezt a tortát is – mostantól kérheted GLUTÉN-, LAKTÓZMENTES verzióban is.
Többletköltsége: gluténmentesen: 100.- Ft./szelet, laktózmentesen: 100.- Ft./szelet. Ezt az igényedet online rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni!
Gluténmentes verzióban rendelhető hagyományos tortáink nyomokban tartalmazhat glutént, laktózmenteseink pedig tejfehérjét! Ha cukormentes vagy mindenmentes tortát keresel, nézz körül Paleo és fitt tortáink között!

Kérj a tortához “Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Mini farönk: 800.- Ft.
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

Törlés
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, , , , ,