Toffifee torta

15400 Ft23300 Ft / 10 szelet

Mivel rengetegen rajongtok a toffifee-ért, ezért úgy döntöttünk, hogy vétek lenne kihagyni a választékunkból!;) A torta nagyon csokis piskótából, étcsokis vagy karamellás mascarpone krémből áll, amibe nem kevés toffifee darabkákat tettünk. A tortát étcsoki ganache-al vontuk be és leöntöttük egy jó adag sós karamellával!;)
Mennyei párosítás!:)

A tortát alapból belga csokis piskótából és étcsokoládés mascarponéval készítjük. Van lehetőség a tortát fehércsokis piskótával is kérni. De kérheted akár étcsokis piskótával és karamellkrémmel is. Bármelyik verzió lehetséges, így ha nem belga csokis piskótával és csokikrémmel kéred a tortát, azt mindenképp tüntesd fel a megrendelésnél a megjegyzés rovatban!

Fontos! Az alapár a zsúrtortára (10 szeletes) vonatkozik, és tartalmazza a díszítést. A zsúrtorta nem magasított torta. A képen látható torta 25 szeletes!

Ha cukormentes vagy mindenmentes tortát keresel, nézz körül Paleo és fitt tortáink között!

Kérj a tortához “Boldog Születésnapot!” kiegészítőt!
Vintage stílusú papírdekor: 950.- Ft.
A rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy melyiket szeretnéd! Ha a vintage stílusú papír dekort szeretnél, ott írd meg azt is, hogy férfinek, vagy hölgynek lesz és hogy hány éves.

Törlés
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, ,