Toffifee torta – 10/12/16/20 szeletes méretben

21000 Ft43500 Ft / 10 szelet

Mivel rengetegen rajongtok a toffifee-ért, ezért úgy döntöttünk, hogy vétek lenne kihagyni a választékunkból!;) A torta nagyon csokis piskótából, étcsokis vagy karamellás mascarpone krémből áll, amibe nem kevés toffifee darabkákat tettünk. A tortát étcsoki ganache-al vontuk be és leöntöttük egy jó adag sós karamellával!;)
Mennyei párosítás!:)

A tortát alapból belga csokis piskótából és étcsokoládés mascarponéval készítjük, de kérheted akár étcsokis piskótával és karamellkrémmel is. Ha nem csokikrémmel kéred a tortát, azt mindenképp tüntesd fel a megrendelésnél a megjegyzés rovatban!

Fontos! Az alapár a zsúrtortára (10 szeletes) vonatkozik, és tartalmazza a díszítést. A zsúrtorta nem magasított torta. A képen látható torta 25 szeletes!

A dekoráció a kreativitásunknak köszönhetően változhat!

Válassz kiegészítőt a tortádhoz!

  • Virág vagy virág+macaron dekor: A tortához passzoló színű virágokkal gazdagon díszítjük a tortát és színes macaronokkal egészítjük ki, hogy igazán ünnepi legyen!

 

  • Te is mindig megkívánsz az édesre egy kis sósat? Kérj a tortádhoz frissen sült 0,5 kg sajtos pogácsát vagy 0,5 kg vegyes sós aprósütit (sajtos masni, pizzás csiga, káposztás párna, sajtkrémes párna)

 

  • Szálgyertya, tűzijáték: Ezekkel a legegyszerűbb feldobni az ünneplést!

 

  • Számgyertya: a megrendelés elküldése előtt a „Megjegyzés” rovatban tudod megadni, hogy milyen számot küldjünk a tortához!
  • Kérj a tortádhoz “Boldog Születésnapot!” táblát! A megjegyzésben tüntesd fel az ünnepelt nemét és korát, hogy a leginkább hozzá passzoló stílust tudjuk küldeni. Ha személyesen jössz a tortáért magad választhatsz a rengeteg minta közül!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, , ,