Tortatartó állvány bérlése 3 szintes – hatszögű – cupcake-hez és tortához

Tedd felejthetetlenné esküvődet, szülinapodat vagy egy általad szervezett rendezvényt mesés tortaállványainkkal!:) Egy esküvő vagy rendezvény rendkívül fontos kellékei a dekorok, kiegészítők. Ezek teszik igazán vonzóvá a “megjelenést”.Olyan, mint amikor egy gyönyörű estélyi ruhába öltözött nőre felkerül egy mesésen szép nyakék. Ugye megvan a filmjelenet?;) Ez adja meg azt a pluszt, amitől egy desszertasztal igazán látványos lesz.:)

És hogy milyen állványról is van szó?

Gyönyörű vintage, visszacsiszolt stílus, rengeteg variálási lehetőség! Bérelheted akár csak a legalsó szintet – ha egy többemeletes tortáról van szó – de tudsz  kettő, három, négy vagy ötszintes verziót is bérelni, attól függően, hogy mire van szükséged.;) Többszintes állványaink tökéletes választás többek között cupcake-ekhez, apró falatkákhoz, különböző süteményekhez. A legtetejére pedig kerülhet például egy kísérő torta is.;)

Ha tanácstalan vagy, vagy kérdéseid lennének hívj minket bizalommal, hiszen mi otthon vagyunk a torták, sütemények világában is, így profi segítséget kapsz tőlünk! Telefonszámunk: 06/30 288-4791

De ami a legfontosabb, hogy a tortatartó állvány bérléséhez nem kell tőlünk megrendelned a tortát, süteményt!

Miért mi?

Mert a termékeink többsége saját kezünk munkája, amit nagy odafigyeléssel, gondoskodással és sok szeretettel készítettünk Neked!:)

Mert nálunk egyedi, igazán különleges darabokat találsz, amit máshol nem!

Mert nálunk lehetőség van a tortatartó állványok futárral történő házhoz szállításához és visszaszállításához.

Mert Budapesten vagyunk, így akár dönthetsz úgy is, hogy nem kérsz házhoz szállítást, hanem eljössz hozzánk érte személyesen!

Mert ha esküvőre tortát is rendelsz, a tortával együtt kivisszük neked, és csak a visszajuttatásról kell gondoskodnod!;)

És nem utolsó sorban azért, mert kedvező árakkal dolgozunk!;)

Ennek a tortatartó állványnak a bérleti díja 5.000.- Ft./alkalom. Ez pénteki elvitelt jelent és hétfői vissza hozatalt illetve ha szállítást kérsz, akkor péntekre érkezik meg hozzád és hétfőn kell a futárnak átadnod.:)

Rendelés vagy kérdés esetén hívj minket! 06/30 288-4791

Ha tudni szeretnéd, hogy szintenként hány darab cupcake fér el az állványon;)  1. szint: 39 db cupcake, 2. szint: 28 db, 3. szint: 16 db, 4. szint: 11 db, 5 szint: 5 db

Méret hatszögű felülről lefelé:  22,5 cm;  29 cm; 36 cm; 43 cm; 50 cm