Tortatartó állvány bérlése mini tortához, cupcake-hez, cake pop-hoz

Tedd felejthetetlenné esküvődet, szülinapodat vagy egy általad szervezett rendezvényt mesés tortaállványainkkal!:) Egy esküvő vagy rendezvény rendkívül fontos kellékei a dekorok, kiegészítők. Ezek teszik igazán vonzóvá a “megjelenést”.Olyan, mint amikor egy gyönyörű estélyi ruhába öltözött nőre felkerül egy mesésen szép nyakék. Ugye megvan a filmjelenet?;) Ez adja meg azt a pluszt, amitől egy desszertasztal igazán látványos lesz.:)

És hogy milyen állványról is van szó?

Mesésen egyedi kovácsoltvas tortatartó, ahol csak a képzelet szab határt, hogy mit teszel rá.;) Mindenféle aprósütemény, cupcake, cake pop vagy akár mini torták is csodálatosan mutatnak ezen az egyedi állványon!

Ha tanácstalan vagy, vagy kérdéseid lennének hívj minket bizalommal, hiszen mi otthon vagyunk a torták, sütemények világában is, így profi segítséget kapsz tőlünk! Telefonszámunk: 06/30 288-4791

De ami a legfontosabb, hogy a tortatartó állvány bérléséhez nem kell tőlünk megrendelned a tortát, süteményt!

Miért mi?

Mert a termékeink többsége saját kezünk munkája, amit nagy odafigyeléssel, gondoskodással és sok szeretettel készítettünk Neked!:)

Mert nálunk egyedi, igazán különleges darabokat találsz, amit máshol nem!

Mert nálunk lehetőség van a tortatartó állványok futárral történő házhoz szállításához és visszaszállításához.

Mert Budapesten vagyunk, így akár dönthetsz úgy is, hogy nem kérsz házhoz szállítást, hanem eljössz hozzánk érte személyesen!

Mert ha esküvőre tortát is rendelsz, a tortával együtt kivisszük neked, és csak a visszajuttatásról kell gondoskodnod!;)

És nem utolsó sorban azért, mert kedvező árakkal dolgozunk!;)

Ennek a gyönyörű cupcake tartó állványnak a bérleti díja 5.000.- Ft./alkalom. Ez pénteki elvitelt jelent és hétfői vissza hozatalt illetve ha szállítást kérsz, akkor péntekre érkezik meg hozzád és hétfőn kell a futárnak átadnod.:)