Valentin napi epertorta GM 8/10/12/16/20 szeletes méretben

8000 Ft20000 Ft / 10_ szelet

Sült eper, fehércsokoládé, mandula, gránátalma… egy újabb fanatsztikus párosítás az ízlelőbimbóknak! Már látványában is lenyűgöző torta, melynek krémes rétegei szinte szétolvadnak a szádban…

A torta testét könnyed sült eper mousse adja, amit lehelletnyi tonkababbal és balzsamecettel fűszereztünk, a tésztája gluténmentes mandulalisztes financier lap, a tetejét pedig fehércsoki mousse szívecske díszíti jó adag gránátalmával megkoronázva.

A torta gluténmentes!

Válassz kiegészítőt a tortádhoz!

  • Virág vagy virág+macaron dekor: A tortához passzoló színű virágokkal gazdagon díszítjük a tortát és színes macaronokkal egészítjük ki, hogy igazán ünnepi legyen!

 

  • Te is mindig megkívánsz az édesre egy kis sósat? Kérj a tortádhoz frissen sült 0,5 kg sajtos pogácsát vagy 0,5 kg vegyes sós aprósütit (sajtos masni, pizzás csiga, káposztás párna, sajtkrémes párna)

 

  • Szálgyertya, tűzijáték: Ezekkel a legegyszerűbb feldobni az ünneplést!

 

  • Számgyertya: a megrendelés elküldése előtt a „Megjegyzés” rovatban tudod megadni, hogy milyen számot küldjünk a tortához!
  • Kérj a tortádhoz “Boldog Születésnapot!” táblát! A megjegyzésben tüntesd fel az ünnepelt nemét és korát, hogy a leginkább hozzá passzoló stílust tudjuk küldeni. Ha személyesen jössz a tortáért magad választhatsz a rengeteg minta közül!

 

Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!
Maximum 100 db rendelhető!

További információk

Szeletek száma

, , , ,